0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Darmflora plus URO

9 999 Ft

Category:
Leírás

A  húgyutak egészségének érdekében

A Darmflora plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges nyálkahártyák fenntartásához, ezáltal a hólyag, a húgyutak és a hüvely egészségéhez. .* A benne található B12-vitaminnal támogatja a bélflórát és az URO-t az immunrendszer működésében.

A benne lévő biotin támogatja a normál energia-anyagcserét és hozzájárul a nyálkahártyák egészséges állapotának fenntartásához, így a húgyutak és a hüvely egészségéhez*.

A kapszula tartalma: kukoricakeményítő, élő tejsavbaktériumok 24% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), B12-vitamin, biotin. Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Összetétel :

2 kapszula: tejsavbaktériumok 80mg – 5,3 milliárd, biotin 25µg 50% *, B12-vitamin 1,25µg 50% *

Ajánlott
bevitel : 1 kapszula naponta kétszer, étkezés közben, folyadékkal.

Megjegyzések:
A megadott napi fogyasztást nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Nettó töltési mennyiség:
40 kapszula = 12 g

Tárolási utasítások:
+ 4 ° C és + 23 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó.

* Tápanyag referenciaértékek az 1169/2011 EU rendelet szerint.

Vegán. Gluténmentes, zselatin-, laktóz-, fruktóz- és színezékmentes. (Nem tartalmazz)Magnézium-sztearát, szilícium-dioxid és titán-dioxid nélkül.