0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Miért jó a GOS?

Glikozidos kötéseik konfigurációja miatt a galakto-oligoszacharidok (GOS) nagyrészt ellenállnak a nyál és emésztő enzimek általi hidrolízisnek. GOS Galakto-oligoszacharidok prebiotikumokként vannak besorolva, amelyek nem emészthető élelmiszer-összetevőkként vannak meghatározva, amelyek előnyösen befolyásolják a gazdaszervezetet azáltal, hogy serkentik a jótékony baktériumok növekedését és / vagy aktivitását a vastagbélben. Ezen egészségfejlesztő baktériumok fokozott aktivitása számos hatást vált ki, mind közvetlenül a baktériumok által, mind pedig az erjesztés útján előállított szerves savakkal. A hatások példái az immunfunkciók stimulálása, az alapvető tápanyagok felszívódása, az erőteljes antioxidáns H2 gáz előállítása és bizonyos vitaminok szintézise.