0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Filozófia

A Dr Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket gyárt, amelyek összetevőit tudományosan kutatták,és hatásukat bizonyították. Minden készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyek eredetének megállapítására csak természetes forrást használnak. Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére. 

Mert az összetevők jobban hatnak, ha természetes formájukban felszívódnak. Nem lehet egyedi anyagok, mint pl. B. nagy dózisú vitaminokat szednek. Mert: A különböző természetes hatóanyagok szinergikus összetétele kulcsfontosságú. Ezek a természetesen biológiailag hatékony készítmények védik a sejteket – szervezetünk legkisebb építőköveit – és ezáltal szervezetünket.

Tanulmányok, például a Freiburgi Egyetemen és az Utrechti Egyetemen (Hollandia), megerősítik a táplálkozási szintet és hatékonyságot. A szennyezőanyag-maradványok kidolgozott minőség

ellenőrzése és a legjobb természetes nyersanyagok felhasználása képezi a tisztán biológiai alapot.

A cég dr. A Wolz 1969 óta létezik. Dr. A Wolz termékei a világ több mint 30 országában kaphatók. A természetgyógyász orvosokkal, klinikákkal és tudósokkal való kiterjedt kapcsolat és folyamatos kommunikáció támogatja Dr. Wolz Zell GmbH.

Számos pozitív tapasztalat és ügyféljelentés létezik, amelyek ismételten megerősítik a jó hatékonyságot és minőséget.