0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Felelősség

Egy nemzetközileg is elismert családi cégként nagy jelentőséget tulajdonítunk a bizalomnak és a fenntarthatóságnak.

 Angela Wenzel,és Dr Wolz  és Dr. Med Georg Wolz ügyvezetők édesapjuk, a cégalapító Siegfried Wolz életművét folytatja, és nevükkel kiállnak a Dr. Wolz termékek mellett.

Számunkra a felelősség azt jelenti, hogy a legmagasabb követelményeket támasztjuk termékeink minőségével szemben. Ez magában foglalja az alapanyagok gondos kiválasztását, a folyamatos maradékanyag-elemzéseket, a tanúsított gyártási folyamatot, valamint a készítményeink hatékonyságának független kutatóintézetek általi igazolását. Minden bizonnyal ez az egyik oka annak, hogy 2015-óta immár negyedik éve az év egészséges élelmiszerterméke lett mindig valamelyik termékünk.

Számunkra a felelősség a társadalomért és környezetünkért való felelősségvállalást is jelenti. Ilyen például a Go Greenben, logisztikai partnerünk, a DHL klímavédelmi programjában való részvétel, vagy a megújuló energiák (fotovoltaikus energia, geotermikus energia) alkalmazása.

Végül, de nem utolsósorban felelősséggel tartozunk munkatársainkért is. 2011-ben Dr. Wolz a Rajna-Majna térség egyik legjobb munkaadója címet kapta.