0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Curabiom Baby

CURABIOM® BABY

Tejsavbaktériumok + galaktooligoszacharidok (GOS)

  • Fejlesztett csecsemők és terhes nők számára
  • Három speciális tejsavbaktérium-tenyészet
  • Galaktooligoszacharidokkal (GOS

 

Curabiom® Baby

A Curabiom® Baby egy speciálisan csecsemőknek és terhes nőknek kifejlesztett készítmény. Különleges tejsavbaktériumok és galaktooligoszacharidok kombinációját tartalmazza.

A bélflóra – fontos a csecsemők és az anyák számára

A Curabiom® Baby speciális tejsavbaktériumok (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) és GOS (galactooligosaccharides) kombinációját tartalmazza. A galaktooligoszacharidokat tejcukorból nyerik, ezért nagyon hasonlítanak az anyatejben található tejoligoszacharidokhoz.

GOS (galaktooligoszacharidok) és tejsavbaktériumok

A tejsavbaktériumok beadása már hasznos lehet csecsemők és terhes nők számára – különösen azoknál a csecsemőknél, akik nem szoptatnak és / vagy császármetszéssel születtek. Ezért dr. Kifejezetten csecsemőknek és terhes nőknek kifejlesztett Wolz Curabiom® Baby. A tejsavbaktériumok három speciális törzsének (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus és Lactobacillus rhamnosus) kiválasztása a jelenlegi vizsgálatokon alapult. Ezek természetes tejsav baktérium kultúrák, amelyek egyebek mellett az anyatejben is előfordulnak.
A benne található galaktooligoszacharidok (GOS) étkezési rostok, amelyek több cukorból állnak. Emésztetlenül jutnak el a vastagbélbe, ahol a bélbaktériumok táplálékként használják őket. A galaktooligoszacharidok (GOS) jobban hasonlítanak az anyatejben található tejoligoszacharidokhoz, mint a növényi fruktooligoszacharidok (FOS), amelyek egyáltalán nem fordulnak elő az anyatejben.

összetevők

Galaktooligoszacharid készítmény laktózból 95%, élő tejsavbaktériumok (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) 5%

Fogyasztási ajánlás

  • Legfeljebb 6 hónap – egy mérőkanál (0,9 g) naponta
  • 6 hónaptól kezdve – egy mérőkanál (1,8 g) naponta kétszer
  • Terhes nők – két mérőkanál (1,8 g) naponta kétszer
  • Keverje hozzá folyékony (pl. Anyatej, hideg forralt víz) vagy pépes ételekhez, és fogyassza el a lehető leghamarabb. Ne keverje össze forró italokkal vagy ételekkel.

Tipp: A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos az egészség szempontjából.