0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Darmflora Plus Uro

Darmflora plus Uro:BÉLFLÓRA PLUSZ URO

Az egészséges nyálkahártyaért, és ezáltal hozzájárul a hólyag egészségéhez .

  • Húgyhólyag egészsége *
  • Húgyúti egészség *
  • Hüvelyi egészség *

Bélflóra plusz URO

A Darmflora plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium-törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint és B12-vitamint tartalmaz.

Húgyúti egészség

A Darmflora plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium-törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint tartalmaz, amely hozzájárul az egészséges nyálkahártyák fenntartásához, és ezáltal a hólyag, a húgyúti és a hüvelyflóra egészségéhez. plusz URO az immunrendszer működése.

A benne lévő biotin támogatja a normális energia-anyagcserét, és hozzájárul az egészséges nyálkahártyák fenntartásához, ezáltal a húgyúti és a hüvely egészségéhez *.

Mi a mikroflóra?

Körülbelül 100 000 000 000 000 (= 100 billió) mikroorganizmus él a gyomor-bél traktusunkban. 400-500 különböző baktérium létezik, de gombák és különféle egyéb egysejtű szervezetek is. Mindegyik alkotja a bélflóra. A bélflóra savas bélkörnyezetet biztosít. Fontos, hogy a „jó” és a „rossz” baktérium egyensúlyban legyen, hogy a bélflóra támogassa a testet – felelős feladat, elvégre testünk összes immunsejtjének akár 80 százaléka is a belekben él. A nemi szerveket, például a női hüvelyt, szintén természetes mikroorganizmusok gyarmatosítják.

összetevők

A kapszula tartalma: kukoricakeményítő, élő tejsavbaktériumok (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), B12-vitamin, biotin. Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi cellulóz).

Fogyasztási ajánlás

Az ajánlott napi mennyiség legfeljebb 2 kapszula. Javasoljuk, hogy a kapszulákat egyszerre vegye be, vagy étkezés közben és folyadékkal egészítse ki a napra.

Tipp: A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos az egészség szempontjából.

* A biotin hozzájárul a normális nyálkahártyák fenntartásához.
** A B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.