0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Miért válassza a Darmflora plus intenzitást?

Németország első számú probiotikumokat gyártó cége

Nagyon magas dózis

Dr Wolz GMBH Németország legnagyobb bélspecialitaként számon tartott cég mely elsők között gyártot probiotikumokat rendelkezésre álló információk szerint ami napig a legszélesebb palettával rendelkezik.A minőségét,és erősségét tekintve a legjobb minőséget kinálják évek óta a világ piacra. Európában senki nem rendelkezik összesen 11.-féle különböző probiotikus készitménnyel ráadásúl elismerés képen megkapta az európai termék engedélyezés hivataltól a bélflóra nevet is.

Semmi nem titok a dobozon minden információ rajta van.A probiotikumok világában is rendkivűl fontos az tud hogy valójában mit fogyaztasz.Dr Wolz GMBH semmit nem rejt el mivel kiváló minőségben dolgozik mindent feltüntet a termékein a próbiotikumok esetében mennyi baktérium törzset tartalmaz,és hány milliárd baktérium van benne.Továbbá semmilyen káros hatást tartalmazó segéd anyagot nem tartalmaz.Minden törzse genetikailag jellemzett.

A Darmflora plus select intens 120 milliárd tenyészet nagy dózisát tartalmazza, napi adagban 22 baktériumtörzs.

Létezik még ebből a 22 baktérium törzs 160 milliárd baktériummal.

A biztonságos, meghatározott törzsek célzott kiválasztása

A Darmflora plus selektív intenzitású baktériumtörzseket gondosan szelektálták a legújabb tudományos eredmények szerint. Hatékonyságukat és biztonságos alkalmazását emberben megfelelő humán vizsgálatokkal tesztelték. Valamennyi törzs genetikailag jellemzett, osztályozott és biztonságos (GRAS státus).

Minden bélterületen aktív

A Darmflora plus select-ben 18 különböző, egymást kiegészítő tejsavbaktérium-törzs található, amelyek a bél különböző szakaszaiban aktívak. 

Jó tapadás a bél nyálkahártyájához

Minél jobban képes egy baktérium megtapadni a bél nyálkahártyáján, annál tovább maradhat a bélrendszerben. 

Savállóság

A Darmflora plus select intens baktériumokban található probiotikus baktériumok magas savállósággal rendelkeznek. A gyomor és az epesav ellen egy speciális cellulóz kapszula is védi őket, így a felszívódott baktériumok nagy része valóban a bélbe érkezik. 

Gondos termelés és egyértelmű eredet

A bélflóra és a szelektív intenzitás szempontjából használt bélbaktériumok termelési folyamata rendkívül kíméletes. Ez azért fontos, mert a baktériumok külön védelem nélkül nem képesek túlélni a nyomást és a hőt a termelés során. A Dr. A Wolz Zell GmbH rendelkezik a DIN EN ISO 9001 szerinti nemzetközileg elismert minőségi tanúsítvánnyal (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint egy tanúsított HACCP koncepcióval. A rönkök egyértelmű eredete egyetlen alapanyagból garantálja a használt rönkök tisztaságát és minőségét.

Nem kívánt adalékanyagoktól mentes

A Darmflora plus select intens gluténmentes, nem tartalmaz laktózt és színezéket, például titán-dioxidot (E171), szilícium-dioxidot (E551) vagy zsírsavak magnézium-sóit – és nem tartalmaz hisztamint vagy tiramint képző törzseket.

Humán vizsgálatokban tesztelve – tapasztalati jelentések megerősítik

Számos tanulmány áll rendelkezésre a Darmflora plus select intensiiv baktérium törzsek biztonságosságáról és hatékonyságáról. A Darmflora plus select intens készítményt számos terapeuta és klinika évek óta alkalmazza.

Stabil sok antibiotikum számára

A kiválasztott törzsek átlag feletti stabilitást mutatnak a különböző antibiotikus anyagokkal szemben.

1  A B2-vitamin és a biotin segítenek fenntartani a normális nyálkahártyát.
2 A B12, B6 és a folsav hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez.