0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Miért a legjobb felnőtt probiotikum

Bélflóra plusz szelektált intenzitás

A Dr Wolz Darmflora Plus Select Intens minden kritériumban a legjobb,és 2022.-ben az év legjobb termékének választották Németországban OTC kategoriában.

Ez  bizonyitottan hatékony terápiás készitmény.

  • Német gyártó eredeti Németországban legyártott terméke,Gondos gyártás és tiszta eredet,biztonságos, meghatározott törzsek célzott kiválasztása,Nem kívánt adalékanyagoktól mentes,legmagasabb dózisú,Saválló,humán vizsgálatokban tesztelve – tapasztalati beszámolók igazolják,aktív az összes bélterületen,kiválló tapadás a bélnyálkahártyához,A kiválasztott törzsek átlagon felüli stabilitást mutatnak különböző antibiotikumokkal szemben,B-vitamint,biotin,és folsavat tartalmazz,

Bélflóra plusz válasszon intenzív Dr. A Wolz 22 speciális tejsavbaktérium-tenyészetet tartalmazó készítmény, pontosan összehangolt napi 120 milliárd adagban, valamint B2, B6, B12 vitaminok, biotin és folsav. A Darmflora plusz kultúrák szelektív intenzív Dr. A Wolz védett a gyomor és az epesavak ellen. Ezért sértetlenül érkeznek a belekbe. Hőmérsékleten stabilak és nem kell hűteni őket. A benne található B-vitaminok elősegítik a bél nyálkahártyáját és az immunrendszert. 1.2

A tejsavbaktériumokat a kapszula különösen védi a gyomor- és epesavak ellen, így nagy számban eljuthatnak a belekbe. Hőmérsékleten stabilak és nem kell hűteni őket.

  • Nagyon nagy dózisok: 120 milliárd tejsavbaktérium / nap
  • Több faj fogalma: 22 különböző kiváló minőségű törzs
  • Adagolható egyénileg és testtömeg szerint
  • Speciális követelmények esetén (pl. Hosszú távú antibiotikum-terápia)
  • B vitamint tartalmazz(Kutatások alapján akiknek a bélflórájuk nem jó azoknak magas a B-vitamin hiányuk is.)
  • 2-éves kortól 

Női probiotikum.

Dr Wolz Zell GMBH az elsők között volt a világon aki célszerűen nőknek gyártott készitményt.

Miért.

  • Hólyag egészsége *
  • A húgyutak egészsége*
  • hüvelyi egészség*

A Darmflora plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint és B12-vitamint tartalmaz.

A húgyutak egészsége

A Darmflora plus URO három speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus), valamint biotint tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges nyálkahártyák fenntartásához, ezáltal a hólyag, a húgyutak és a hüvelyflóra egészségéhez. plusz URO az immunrendszer működése.

A benne lévő biotin támogatja a normál energia-anyagcserét és hozzájárul a nyálkahártyák egészségének megőrzéséhez, ezáltal a húgyutak és a hüvely egészségéhez*.