0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Miért a legjobb gyerek probiotikum

Dr. Wolz elindítot egy speciális szinobiotikát csecsemők számára.

A világ első szimbiotikus csecsemő probiotikuma.

A Curabiom® Baby kifejezetten csecsemők,terhes nők,és szoptatós anyukák számára  kifejlesztett készítmény. A termék különleges tejsavbaktériumok és egyedülállóan a világon először galaktooligoszacharidok kombinációját tartalmazza.

 Dr. Wolz már több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a fermentált készítmények területén, és  európában első vállalatok közé tartozik, amely tejsavbaktérium készítményeket fejlesztett. Manapság a Dr. Wolz szakértői körökben kompetens specialistának számít olyan készítmények esetében, amelyek a bél egészségét támogatják.

Már csecsemők esetében is érdemes a tejsavbaktériumok adása – kifejezetten abban az esetben, ha nem szoptatják őket és/vagy császármetszéssel jöttek a világra.Mivel ilyen produkt nem állt rendelkezésükre az egészségügyi dolgozók részére ezért  úgy gondolta,hogy szükség van egy olyan fejlesztésre mint  a Curabiom Baby mely kifejezetten csecsemők részére, de az állapotos nők is profitálnak annak komponenseiből. A világon előszőr egy olyan speciális készitményt fejlesztett  mely 3 speciális tejsavbaktérium törzs (Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus) kiválasztása aktuális vizsgálatokon alapszik. Természetes tejsavkultúrákról van szó, amelyeket anyatejből nyernek.

A termékben található Galakto-oligo szacharidok (GOS) esetében ballasztanyagokról van szó, amelyek poliszacharidokból állnak. Emésztetlenül kerülnek a vastagbélbe, és ott azokat a bélbaktériumok táplálékként értékesítik. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a nem szoptatott csecsemők esetében egy normális bifidusbaktériumok,és lactobacillusok által dominált bélflóra jelentkezik, amennyiben a csecsemők tápszere GOS-t tartalmazott. A GOS-ok jobban hasonlítanak az anyatejben előforduló tej-oligo szacharidokhoz, mint a növényi eredetű fructo-oligo szacharidok (FOS), amelyek az anyatejben egyáltalán nem fordulnak elő.