0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Dr. Wolz

A Dr.Wolz Zell GmbH cég készítményei sokéves kutatás eredményei. Azzal a céllal fejlesztették ki őket, hogy egészségünk központjában, a sejtlégzés rendszerében hassanak, és így a szervezet központjából kiindulva erősítsék egészségünket.

A Dr.Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket állít elő, amelyek tudományosan megvizsgált és bizonyított hatású összetevőket tartalmaznak. Minden termék tartalmaz természetes, biológiai összetevőket, amelyek kizárólag természetes forrásokból származnak. Ezeket igényes eljárással állítják elő, különös figyelmet fordítva a biológiai anyagok jó biológiai hozzáférhetőségének biztosítására. Mivel az összetevők hatékonyabbak, ha természetes formájukban felszívódnak. A hatóanyagok szinergikus kapcsolatának központi szerepe van.

Dr. Wolz Filozófia

A Dr.Wolz Zell GmbH cég készítményei sokéves kutatás eredményei. Azzal a céllal fejlesztették ki őket, hogy egészségünk központjában, a sejtlégzés rendszerében hassanak, és így a szervezet központjából kiindulva erősítsék egészségünket.

Hiszen az egészség és a betegség „forrása” a sejtekben rejlik.

Dr.Wolz Zell GmbH csak olyan készítményeket gyárt, amelyek alkotóanyagai tudományosan kutatottak, klinikailag ellenőrzöttek, és melyek hatásait tanulmányok igazolják.