Dr. med Wolz Georg.
Dr Wolz Zell GMBH ügyvezető Igazgatója.
Általános orvostudományi szakorvos kutató,
élelmiszer és biotechnológiai mérnök.
Dr. Wolz a legmagasabb mércével mér a készítmények és gyártási
eljárások minőségének tekintetében
– Igényes minőségellenőrzések káros maradékanyagok tekintetében
– A készítmények teljesen biológiai alapját a legjobb természetes
anyagok képezik
– DIN EN ISO 9001:2008 szerinti minőségtanúsítvány (fejlesztés,
gyártás és forgalmazás)
A TÜV Süd általi ismételt tanúsítás annak bizonyítéka, hogy a Dr. Wolz Zell GmbH egy olyan
minőségtanúsítási rendszert és HACCP koncepciót alkalmaz, amely megfelel az ISO 9001
Az első és egyetlen enzim, amely bizonyítottan
bontja a maradék glutént
igazolt hatás, mind in-vitro (prolin dús glutén esetében
egy gasztrointesztinális modellben) mind in-vivo (humán
tanulmányok)
A gyomorban – alacsony pH mellet is stabilis és
enzimaktív
Ellenáll a pepszin általi lebontásnak
Lebontja a glutén immunogén hatású komponenseit
A glutén szenzitív T-sejtek nem reagálnak a már
lebontott gluténre
Az Európai Unióban engedélyezve – kivizsgált
biztonság.