0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Dr. Wolz történelem

Szívünkön viseljük a minőséget!


Angela Wenzel-Wolz és Dr. Georg Wolz egyetlen célja: “hogy a lehető leghosszabb ideig segítsük az emberek életminőségének a megőrzését a természetes és bizonyítottan hatékony készítményeinkkel.”

Angela Wenzel -Wolz: “Édesapám (Siegfried Wolz). Dr. Feodor Lynen professzor Nobel-díjas tudóssal együtt vett részt az élesztősejtek izolálásában. 1969-től kezdve kutatta és tenyésztette saját vállalkozásában az enzim-élesztősejteket. Merész úttörőként eltántoríthatatlanul meg volt győződve arról, hogy az enzim-élesztősejtekkel jelentősen hozzájárulnak az emberi test sejtjeinek egészséges táplálásához, mint a teljes szervezet egészségmegtartásának alapjához. A testvérem, Dr. Georg Wolz és jómagam is nagyon örülünk annak, hogy folytathatjuk édesapánk életművét. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek különlegessége abban rejlik, hogy hihetetlenül gazdagok létfontosságú enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban és értékes nyomelemekben.”

Dr. Georg Wolz: “Az édesapánk által kifejlesztett különleges gyártási eljárás segítségével az enzim-élesztősejtek értékes hatóanyagai biológiailag aktívak maradnak. Az emberi test könnyebben képes felvenni a biológiai hatóanyagokat, mint a szintetikus anyagokat. Fontos, hogy megtartsuk a hatóanyagok természetes biológiai hatását. Ez is az oka annak, hogy a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek soha nem kaphatók „száraz” formában, azaz tabletta vagy por alakban. Az az izgalmas a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtekben, hogy pontosan ott nyújtanak támogatást az emberi testnek, ahol az erő és a teljesítőképesség ered: az emberi test sejtjeiben. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek a mitokondrium, a sejtekben lévő „erőmű” életelixírje. Védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és a testsejtek táplálékát jelentik.”

Szívünkön viseljük a minőséget!

A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a nemzetközileg elismert DIN EN ISO 9001:2008minőségbiztosítási rendszerrel, melynek során első helyen áll az ügyfélorientáltság, valamint a termelési folyamatok ellenőrzése és átfogó jobbítása. Fontos az élelmiszeriparra vonatkozó biztonsági rendszer, melyet a tanúsított HACCP koncepció garantál, így az esetleges mikrobiológiai, vegyi és fizikai veszélyforrások már a gyártás alatt felismerhetők, és kiküszöbölhetők.